Twitter LinkedIn Youtube E-mail

JURIDISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSVOORWAARDEN

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van Van Straaten (http://www.vanstraaten.com).

Het feit dat u gebruik maakt van de website van Van Straaten betekent dat u akkoord gaat met de voorwaarden van Van Straaten.

 

EIGENDOMSRECHTEN

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Van Straaten berusten bij Van Straaten. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Van Straaten is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.

Schriftelijke aanvragen stuurt u aan Van Straaten, info[at]vanstraaten[dot]com.

 

PRIVACY

Uw persoonlijke gegevens worden alleen toegepast door Van Straaten.

Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan deze.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Van Straaten geeft Van Straaten geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Van Straaten.

Van Straaten kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Van Straaten, de onmogelijkheid de website van Van Straaten te gebruiken, uit de levering van diensten door Van Straaten of het gebrek aan levering van diensten door Van Straaten.

 

WIJZIGINGEN

De inhoud van de website van Van Straaten wordt regelmatig bijgewerkt. Van Straaten behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Van Straaten te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

 

DISCLAIMER

Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt. Wij geven geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld. Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.

 

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.