Twitter LinkedIn Youtube E-mail

LET'S WORK TOGETHER

Van Straaten BV bestaat al bijna 100 jaar en is een familiebedrijf. De pay off van ons bedrijf is ‘LET’S IMPRESS’ en dat is precies wat we doen. Heb jij belangstelling voor een baan bij een innovatief en dynamisch printbedrijf? Neem dan de volgende stap in je carrière en vind een topjob bij Van Straaten. Op deze pagina vind je onze actuele vacatures. Staat er geen passende vacature bij? werving [at] vanstraaten.com (Stuur dan) een CV en motivatiebrief op voor een open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar talent om ons bedrijf nog succesvoller te maken.

Als medewerker Pre-Press/Werkvoorbereiding/DTP maak je deel uit van de afdeling Productie en ben je enerzijds verantwoordelijk voor de optimalisatie van de automatische print bestandverwerking en anderzijds verantwoordelijk voor de dagelijkse...

We zoeken een allround operator die onderdeel gaat uitmaken van de afdeling productie. Als operator ben je primair verantwoordelijk voor het zelfstandig produceren van full colour prints op diverse substraten en printers (Durst Rho printers) en de...

We zoeken een ervaren, gemotiveerde accountmanager die de relatie met onze bestaande klanten in de instore-, retail- en interieursector beheert en uitbouwt.

Wij zoeken naar een gemotiveerde, ambitieuze en leergierige Business Development Manager die oog heeft voor het identificeren en benutten van kansen bij nieuwe klanten en bij nieuwe en te ontwikkelen markten.